Ga naar de inhoud
houtbouw

Projecten B&U

Galerijen

Houtbouw is veelzijdig, heeft een ambachtelijke uitstraling, is duurzaam en 100% natuurlijk en mooi! De in de houtbouw te produceren galerijen, bordessen, vlonders, draagconstructies zoals kolommen en kespen zijn mooi, duurzaam en vaak ook nog voordeliger in houtbouw uit te voeren dan in andere materialen. De duurzame hardhoutsoorten Azobé, Bilinga en Okan voor de prefab houtbouwonderdelen worden binnen de Wijma groep zelf geproduceerd in Kameroen.

EUTR en houtbouw

Uiteraard inmiddels ook in overeenstemming met de nieuwe EUTR regelgeving wat betreft aantoonbare legale import. Mits goed gekozen en uitgevoerd geven houtbouw elementen extra sfeer en allure aan elk houtbouwproject. De projectafdeling van Wijma heeft kennis van alle mogelijke in de houtbouw toegepaste houtsoorten en combineert die know how met een uitgebreide praktijkervaring. Ons team specialisten is van grote toegevoegde waarde omdat er altijd verantwoorde keuzes moeten worden gemaakt. Ook als er houtbouwconstructies moeten worden berekend of bestekken moeten worden uitgewerkt. Wijma is niet voor niets een grote speler op het gebied van houtbouw.

Co2 neutraal en houtbouw

In het kader van CO2 neutraal zijn, verantwoord bouwen, lange levensduur, lage onderhoudskosten en een scherpe prijs maken al deze houtbouw constructies gewoonweg een interessante optie. 

Projecten galerijen

Bij de galerijen en balkons behorende draagconstructies, zoals kolommen en kespen, zijn fraai, duurzaam, maar ook vaak veel voordeliger dan andere materialen als staal. Mits goed gekozen en uitgevoerd geven houten galerijen, bordessen, vlonders, balkons, kolommen en veranda’s extra sfeer en allure aan elk bouwproject.

Houtproductie houten galerijen

Wijma heeft zelf de houtproductie aan de bron, de bewerking en technische kwalificaties in huis om galerijen te leveren en dit staat garant voor een correcte dienstverlening op hoog niveau.

Houtproductie houten galerijen

De meest gangbare houtsoorten voor uw galerij, bordes, vlonder, balkon, veranda en balkonconstructie zijn de extreem harde houtsoorten zoals Azobé en Bilinga.

Galerijen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met: Wijma Kampen B.V. telefoonnummer: 038-3316444 of per mail: wijma@wijma.com.

Laat uw gegevens achter in dit formulier en we nemen contact met u op.