Ga naar de inhoud
houten vlonders van Wijma

Projecten B&U

Vlonders

Over houten vlonders kunnen we kort zijn, een verstandige keuze. Houten vlonders hebben de echte uitstraling van hout, hebben die charme en uitstraling die je van een echt natuurproduct wilt hebben en zeker voor houten vlonders. Onze houten vlonders worden meestal in de hardhoutsoorten Bilinga, Okan en Azobé uitgevoerd. Onze projectenafdeling heeft de kennis en kunde in huis van engineering tot en met in het werk plaatsen/monteren. Vanzelfsprekend kunnen wij deze houtsoorten leveren met een FSC label uit eigen bronnen in Kameroen.

Onderhoud houten vlonders van Wijma

Om de houten vlonders een lang leven toe te wensen is natuurlijk onderhoud nodig. Wij kunnen u daar passend in adviseren. Liggen uw houten vlonders in een schaduwrijke omgeving of denkt u dat het verstandig is dat de houten vlonders voorzien worden van een antislip? Geen probleem.

Wijma All Weather grip

Onze houten vlonders kunnen worden voorzien met de Wijma All Weather grip. Juist voor onze houten vlonders is dit speciaal ontwikkeld en is het onder willekeurig welke weerstomstandigheid te monteren en biedt het de nodige grip op die plekken waar het nodig is en daarmee zijn houten vlonders voorzien van de Wijma All Weather Grip. Kostentechnisch ook nog interessant.

Projecten houten vlonders

Houten vlonders van Wijma

Houten vlonders zijn een ideale keuze, zeker als je een natuurlijke maar vooral echte uitstraling wilt hebben. De houten vlonders worden vervaardigd uit eerlijke materialen.

Houtsoorten houten vlonders

De houtsoorten voor onze houten vlonders zijn meestal Azobé, Bilinga, Tali maar zijn ook mogelijk in Bangkirai of Massaranduba.

Houten vlonders met FSC® label

Het is vanzelfsprekend dat deze houtsoorten voor de houten vlonders geïmporteerd worden in overeenstemming met de EUTR regelgeving of dat ze kunnen worden geleverd met het bekende FSC label.

Hardhouten vlonders

Hardhouten vlonders zijn een ideale keuze, zeker als je een natuurlijke maar vooral echte uitstraling wilt hebben. De hardhouten vlonders worden vervaardigd uit eerlijke materialen, uit tropische hardhoutsoorten die op correcte en ecologisch verantwoorde wijze worden geoogst door Wijma zelf in Kameroen. Afhankelijk van de toepassing en gevraagde belasting kunnen de dekdelen voor de hardhouten vlonders wat betreft de maatvoering worden aangepast.

Vlonders

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met: Wijma Kampen B.V. telefoonnummer: 038-3316444 of per mail: wijma@wijma.com.

Laat uw gegevens achter in dit formulier en we nemen contact met u op.