Ga naar de inhoud
Bruggen constructies

Overige producten

Bruggen constructies

Toepassing bruggen constructies

Voor de bruggen constructies passen wij extreem harde sterke en duurzame houten hardhoutsoorten toe. Veelal Azobé omdat dit één van de sterkste hardhoutsoorten ter wereld is. Wijma beheert zelf bossen in Kameroen en heeft daar eveneens 3 zagerijen om de afmetingen die uit de berekeningen voor de bruggen constructies rollen op maat te zagen. Vanzelfsprekend kunnen deze hardhoutsoorten geleverd worden met een FSC label.

Voorbeelden van bruggen constructies

Grotere bruggen constructies waar Wijma bij betrokken is of was, zijn een 650 meter lange houten brug ten zuiden van Boston, de restauratie van de Pontjesbrug in Curaçao. Alsmede nu een paar bijzonder fraaie en interessante bruggen zoals een boogbrug bij Kopenhagen, een 80 meter lange vakwerkbrug in Wenduine en 2 tralieliggerbruggen in Destelbergen beide in België. Al deze bruggen constructies worden 3 dimensionaal berekend en getekend door ervaren engineers die er voor zorgdragen dat er maximaal gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheden in onze hardhoutsoorten. Designbruggen met grote overspanningen en fraaie vormen.

Projecten Bruggen constructies

Bruggen constructies

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met: Wijma Kampen B.V. telefoonnummer: 038-3316444 of per mail: wijma@wijma.com.

Laat uw gegevens achter in dit formulier en we nemen contact met u op.