Ga naar de inhoud
Geluidsschermen

Projecten GWW

Geluidschermen

Houten geluidschermen bieden veel mogelijkheden. Licht in gewicht en daarmee lichte onderconstructie. De initiële aanschaf van houten geluidschermen is scherp. Eenvoudig te bewerken, vrijwel in elke vorm leverbaar gecombineerd met lage onderhoudskosten maken houten geluidsschermen gewoonweg interessant. Wijma levert al jaren reflectieschermen in verschillende houtsoorten.

Voorbeelden houten geluidschermen

Een paar mooie voorbeelden van houten geluidschermen zijn te vinden: bij Hank-Dussen, uitgevoerd in Bangkirai, bij Heteren in naaldhout, bij Iepenburg in Naaldhout, bij Zoetermeer in Azobé, bij Heerenveen in naaldhout of in Platohout bij Alblasserdam. Verticale belijning of juist horizontaal? Natuurlijk kan het hout ook onder een hoek worden verwerkt. Houten verfraaiingen op de schermen zijn mogelijk en indien de houten geluidschermen ook absorberend moeten zijn is dit geen probleem.

Houtsoorten geluidschermen

Wijma verzorgt berekeningen/tekeningen, denkt mee in het ontwerp, verzorgt het hout en bewerkt het tot prefab elementen voor een vlotte afwerking in het werk. Natuurlijk worden alleen hoogwaardige materialen voor de houten geluidsschermen toegepast. Onze jarenlange ervaring zorgt er ook voor dat de houten geluidschermen een hoge levensduur kennen. Natuurlijk kunnen ook diverse houtsoorten met een FSC of PEFC label worden geleverd.

Projecten Geluidschermen

Geluidschermen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met: Wijma Kampen B.V. telefoonnummer: 038-3316444 of per mail: wijma@wijma.com.

Laat uw gegevens achter in dit formulier en we nemen contact met u op.