Ga naar de inhoud
sluisdeur_1

Projecten GWW

Sluisdeuren

Sluisdeuren worden traditiegetrouw van hout gemaakt. Vroeger vaak van Eiken; nu worden veelal de houtsoorten Azobé en Tali toegepast, soorten die ook beschikken over de vereiste mechanische eigenschappen en lange levensduur.

Sluisdeuren

Het maken van sluisdeuren vergt specialistisch vakmanschap en Wijma beschikt daar al vele decennia over. In eigen huis ontwerpen we nieuwe sluisdeuren en maken we renovatieplannen voor bestaande situaties.

Download

Projecten sluisdeuren

Reeuwijks Verlaat, Gouda

Opdrachtgever: Gemeente Gouda Aannemer: Den Hoed Aannemers B.V. Houtsoort: Azobé Omschrijving: Vervangen van 3 bestaande deuren ten behoeve van een nieuwe doorgang in de sluis.

Lees meer »

Sluis 118, Amsterdam

Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam, Dienst Infrastructuur en Vervoor (DIVV) Aannemer: Aannemingsmaatschappij De Branding B.V. Houtsoort: FSC® Azobé Omschrijving: Vervangen van twee bestaande deuren. Het hout en

Lees meer »

Sluis Leidsche Rijn, Utrecht

Opdrachtgever: Trajectum Novum Aannemer: DHV B.V. Houtsoort: Azobé Omschrijving: Produceren van twee compleet nieuwe deuren. De bestaande sluiswanden zijn ingemeten en hiervoor is door Wijma

Lees meer »

Sluisdeuren Weerdsluis, Utrecht

Opdrachtgever: Gemeente Utrecht Aannemer: De Vries Werkendam Houtsoort: FSC® Azobé Omschrijving: Het produceren, leveren en monteren van 6 sluisdeuren. De oude sluisdeuren zijn gedemonteerd door

Lees meer »

Mooie traditie

Van oudsher al worden sluisdeuren van hout gemaakt. Van speciaal duurzaam hout. Vroeger werd vaak Eiken toegepast voor sluisdeuren. Nu wordt veelal Azobé toegepast. Naast andere houtsoorten die ook beschikken over de vereiste mechanische eigenschappen en lange levensduur.

Het maken van sluisdeuren vergt specialistisch vakmanschap, waarover Wijma al vele decennia lang beschikt. Houten sluisdeuren vormen een mooie, logische en natuurlijke combinatie met gemetselde of nieuwe betonnen sluishoofden en sluispanden, natuursteen en natuurlijk ook met water.

Nieuwbouw en renovatie

In eigen huis ontwerpen we nieuwe sluisdeuren en maken we renovatieplannen voor bestaande situaties. Wijma neemt graag het complete traject voor haar rekening: van eerste schetsvoorstel tot en met het leveren en afhangen van het gereed product. Nationaal en internationaal, voor zoet en zout water, alles is mogelijk.

We maken gebruik van de nieuwste technieken om de meest traditionele effecten voor sluisdeuren te bereiken, zoals perfect sluitende pen- en gatverbindingen.

Onze internationale reputatie op het gebied van sluisdeuren is gebaseerd op goed sluitende, duurzame en onderhoudsvrije oplossingen voor een probleem dat Nederlanders als geen ander vertrouwd is: de regulering van waterstromen.

Sluisdeuren

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter in dit formulier en we nemen contact met u op.